Selecteer een pagina

Vamos Holanda! Vamos Den Bosch!

10 maart, 2020 | FlamencOlé

Yes, FlamencOlé maakt met Mini-Vuelta deel uit van het activatieprogramma van La Vuelta Den Bosch!
Het Spaanse Rondje loopt dwars door Den Bosch. In augustus 2020 gaan we het volledige Spaanse peloton van La Vuelta in Den Bosch verwelkomen. Om een super gezellige ontvangst te organiseren, gaan we met kinderopvang ’t Goudvisje een fantastisch voortraject in elkaar zetten. Dit gebeurt met verschillende workshops en activiteiten met allerlei Spaanse invloeden en het wielrennen uiteraard als hoofdthema. De kinderen gaan zelf sevillana’s (dansjes) maken en we gaan daarop leren dansen. Olé!

Er is veel ruimte om de creativiteit op verschillende manieren te ontplooien: We gaan die creativiteit versterkt met  flamenco muziek op canvas vast leggen, jurkjes en accessoires maken en nog veel meer… Strike a pose,kids!

Uiteraard, moeten we fit blijven en daarom gaan we ook reggaeton- en salsa dansen. Ook gaan we aan de slag met spinning, capoeira en zelfs yoga, alles voor een gezonde en positieve levensstijl met een leuke Spaanse vibe. Tot slot gaan we de keuken van de Middellandse zee bewonderen met zelfgemaakte tapas: Eet smakelijk! of ¡Buen apetito!

Jongens en meisjes, we hebben veel verrassingen. Volg onze updates op onze website www.minivuelta.nl.
Alvast een indruk van wat er wordt ontwikkeld: (Teaser mini-vuelta)