Selecteer een pagina

Making of Teaser Mini-Vuelta: middag in de studio.

4 maart, 2020 | Creatief, FlamencOlé, Vlog

Mónica werd als kind “crea Bea” door haar Spaanse vriendinnen benoemd en leuke activiteiten bedenken en dingen creëren was, als kind, en is tegenwoordig haar favoriete bezigheid. We gaan een teaser maken voor Mini-Vuelta! Eerst kinderen zoeken die mee willen werken. Wat willen we laten zien? Veel fietsen, op pad gaan, en lekkere muziek die voor een goede vibe zorgt. We willen de sfeer aankondigen van een programma die aankomt. Twee culturen samen (de Nederlandse en Spaanse) geven elkaar een hand met het aantrekkelijke BSO programma en super feest op 15 augustus. Kom je mee? Vamos!
“Vamos” betekent ‘kom op!’

Ah, en we hebben een middag in de green screen studio georganiseerd bij DandA / SpotCast in Rosmalen. Alvast een leuke ervaring voor de kinderen en voor ons want we hebben een verrassing in juli … si, si… een opname van onze Mini-Vuelta flamenco hit door de kinderen die deelnemen aan de flamenco lessen gedurende 8 weken. LOL!!!!

Mini-Vuelta-Teaser (YouTube-link)