Selecteer een pagina

“Flamenco Kids” meets Simone Arts

22 februari, 2020 | FlamencOlé

Om te weten wat voor materiaal in Nederland is, heb ik dankzij Google het boek van Simone Arts, “Flamenco meets flower power” ontdekt. Na het lezen van de samenvatting heb ik het direct online besteld. Dit kan ik niet missen!
Lees meer…

Tijdens de Krokusvakantie van Noord Holland (20 februari 2020) ben ik vrij van mijn werk en is er de perfecte gelegenheid om Simone ook in het echt te ontmoeten. Vanuit station Utrecht Centraal loop ik naar het café waar ik met haar afgesproken heb. Onder het genot van een heerlijke cappuccino wisselen we visies en gedachten uit. Wat een fascinerende brainstorm sessie om een verhaal voor het project “Mini-Vuelta 2020” te schrijven.

Het wordt erg leuk en super flamenco…!
Olé!